Medlemskontingenten

Medlemskontingenten for Jarlsberg og Melsom Rideklubb betales på Min Idrett.
For å betale din medlemskontingent logger du på med din bruker på Min idrett.

Har du glemt passord, trykk «Glemt brukernavn/passord» i menyen. Har du ingen bruker på Min idrett fra tidligere, så register deg som «Ny bruker».
Faktura må være betalt før vi kan sende medlemsbladet Hestesport, før du kan starte på stevner, eller du kan få NRYF rytterlisens.

For spørsmål vedrørende betalingen, kontakt Jarlsberg og Melsom Rideklubb. For spørsmål vedrørende bruken av Min idrett, kontakt idrettens support.

Grønt Kort

Grønt Kort kurs er for deg som er på vei inn i ryttersporten og skal løse lisens for å ri konkurranser. Kurset gir også masse grunnleggende kunnskap om hest, sikkerhet og reglement.

Hvorfor tar man grønt kort?

For å kunne delta på stevner utover klubbstevner skal man ha løst lisens i Norges Rytterforbund. Dette kan man kun gjøre dersom man gjennomført et grønt kort kurs.

Hvordan tar man grønt kort?

Norges Rytterforbund har samlet informasjon om hvordan man går frem for å ta grønt kort. Vi anbefaler å følge instrukser på dette nettstedet: https://www.rytter.no/sport/gront-kort

Vi har likevel laget en liten kortversjon:

Grønt kort består av to deler

1.       Teori

2.       Praktisk test- hoveddel

Det er nå mulighet for å ta teorikurset digitalt. Men før du får tilgang til kurset må du være medlem av en rideklubb og ha en egen profil i Min Idrett. (alle barn må ha personlig profil i Min Idrett)

Hvordan bli medlem i Jarlsberg og Melsom Rideklubb ? https://jmrk.no/kontakt-oss-innmelding/ , Hvordan lage profil på min idrett.no? https://minidrett.nif.no/)

Når du har alt dette i orden logger du deg inn på NIF sine sider for kurs https://ekurs.nif.no/ og finner teorikurset under Norges Rytterforbund.

Siste delen av kurset er hovedkurset, den praktiske delen. Den foregår i stallen (ca 2 timer) og du skal til slutt ta en ridetest. Kurs publiseres i JMRK sine kanaler (Facebook og hjemmeside) samt Telemark og Vestfold Rytterregion på https://www.facebook.com/grontkorttvrr/

 

Når du har grønt kort kan du melde fra Jarlsberg og Melsom at du ønsker å tegne lisens.

Har du spørsmål?

Send oss et spørsmål på messenger på Facebook (vi svarer så fort vi kan)

eller

Ta kontakt vår grønt kort ansvarlig

heidi.holthe@hotmail.com

eller

vår grønt kort koordinator

Kaja Smith-Kielland Kjellesvik

Kaja.kjellesvik@gmail.com

 

Lykke til, vi gleder oss til å se deg på konkurransearenaen!